Redovisning


Rikard och Lena redovisning


Gick med Hanna och köpte en tröja på d&company. Denna tröja. Asskönt material, 600kr.

Imorn blir det svenska B - NP i 5 timmar, sedan 3 timmar dans.. nice!

M.

Bilder från Hugo fredag den 13:de

Party party Es3c! grymaste kvällen!! :D


Jacob, Rikard, Damon, Christoffer, Stina, Miri, Hanna


Stina, Damon, Christoffer, Hanna, Jacob, Rikard, Robin, Miri, Christoffer

M.

TOP SHOP & SARA TILL NORRKÖPING

Jag har faktiskt fått reda på något riktigt roligt! Hageby centrum håller ju på för fullt att byggas om, tros bli färdigt nån gång nästa år. Iallafall så pratade jag med en kille på Dressmann Hageby som lovade mig att Hageby  Centrum kommer bli "the place to be". Det ska komma flera nya butiker som varken finns på maxi eller i centrum...
Snacka om att jag blev glad när jag fick höra vilka!
TOP SHOP & SARA
Iiiiiiiiiiih!! är inte det underbart!!? det ända negativa är väl att det inte kommer bli lika exklusivt med kläder därifrån då, eftersom man inte längre måste åka till stockholm för att köpa dem...

Aja, jag är glad.


Lena och jag mellan tårta och musikhistoria.

M.

Tårta<3

Så idag har jag jobbat = tjänat lite pengar! ;)
Ätit tårta. Seriöst, jag måste ändra mina dumma matvanor. Godis, tårta och vitt bröd med marmelad - kan det bli bättre...? Men, prinsesstårta=kärlek!!!

Iaf så har jag som sagt varit hos Ljuvliga Lena idag, det var mycket trevligt!!! Vi pratade massa om .. massa, tog jättemånga fina bilder som förhoppningsvis kommer upp på facebook snart, och pluggade musikhistoria - snart är vi lika bra som Valde jag svär!!! :D

hehehe<3
Nu ska jag sova, skönt, jag har typ känt mig bakis hela helgen...

pusssss

M.

FREDAG DEN 13:de = UNDERBAR!!!

Efter en heldag med dans, åkte vi hem till Lena, på middag! underbart trevligt och underbart trevligt folk. Vi drack vin och cider och champagne dagen till ära! Vi sjöng "Ja må hon leva" såklart med stämmor.. daah? och umgicks, skrattade och pratade tills det var tid att börja vandra mot Hugo nattklubb!!!

Det var lätt en av de bästa utgångarna. UNDERBARA MÄNNISKOR!!! ES3C ÄGDE HUGO IGÅR!!!!!!!!!


(min kamera är ju sönder - får ta gamla bilder:P..)

Sen skulle klubben stänga och alla åkte åt olika håll efter långa farväl! Jag hade så grymt ont i fötterna och Hanna och jag sackade Jacob och David som skulle gå ända till Lindö. Vi skiljdes åt vid hörsalen och jag och Hanna tog beslutet att gå till McDonalds. Stor pomme och stor chokladmilkshake delade vi på och satt och pratade om den fantastiska kvällen:P.
Först försöker några killar desperat få oss att sätta oss bredvid dem, vi tackar snällt nej och går vidare. När vi väl satt oss till rätta kommer plötsligt två killar, 30+ och frågar om de får slå sig ner mitt emot oss. Eeh, visst.. Vi fattar snart att de försöker ragga upp oss för en "trevlig kväll". Men vid ett pinsamt tillfälle får de reda på att vi fortfarande går på gymnasiet, då går de vidare till nästa bord och försöker odiskret ragga upp dem istället!
Sedan kommer en kille som berättar att han har agrissivitetsproblem, hanna håller hårt i väskan och vi säger att vi måste dra oss hemåt!

Trötta som vi är, vinkar vi till oss en taxi och åker hem till mig. För er som inte vet vart jag bor kan jag säga att det tar 5 min att gå dit = 2 spårvagnshållplatser... Men vad gör man inte för sina trötta fötter. 80 kr kostade den lilla färden som gick på ett par minuter, men det var det värt! Sen sov vi!

puss på världens bästa dag! <3

M.

På teaterns klädförråd

Idag begav Jag, Emma, Eleonor, Sky och Linnea oss till ÖSTGÖTATEATERNS klädförråd, som ligger vid kulturkammarn. Där fanns en otrolig mängd kläder som det säkert tar minst tusen år att gå igenom! Det fanns verkligen allt! Kycklingdräkter, Gamla vackra balklänningar, uniformer, skor, hattar, ett muminhuvud, 50-tals kläder och pajletter.. Man visste verkligen inte vart man skulle börja!





Jag höll i köruppsjungningen, sedan sjöng vi fix you! Det numret kommer bli såå grymt!
Nu ska jag börja på mitt dumma NP-tal... jobbigt, svårt! Vad sjutton ska man skriva om..? Aja, ska bläddra i häftet och se om jag får någon insperation. Ska iaf stänga ner blogg och facebook.. snart.. kanske..

JUST DET!!! JAG, MELANIE OCH LENA GICK IGONOM MANUSET TILL FAME IDAG!!!!!!!!!!!!!! musikaaaal musikaaaaaal<3

M.

Fars dag

Idag har jag jobbat fyra timmar på dressmann, och eftersom det var fars dag så hade vi ganska mycket att göra. Vid klockan tre tog det dock stop och vi hade lite "hål". Då passade jag på att köpa en skjorta till min far och att ta lite kort! ;)



Sen åkte jag till Kristina, övade, pratade med jakob Rommel och sedan blev jag hämtad i bil. Såg på American Pie the wedding (rekomenderas inte att ses med föräldrar eller på första dejten) hehe.. Osv.
Hoppas ni mår bra, det gör iaf jag!! pusssss

M.

Dåligt samvete...

Och så blir man förkyld igen!! Hatart. Nu ska jag snart fixa iordning mig för jobbet, jag är sååå pepp.. NOT...

Jag har fruktansvärt dåligt samvete just nu. Julia ringde mig igår och bad mig hämta 7 fribiljetter till otten.. jag gick till monki och tog biljetterna som låg på disken. På kvällen kom hon och hämtade dem, jättetacksam över att jag hade fixat dem. . Sen får jag ett sms vid halv 12 - biljetterna ju var till lördagen.. Men tack iallafall..
Jag hade helt glömt bort att kolla datumet och de hade alltså fått betala inträde... :(


Senare ikväll ska jag kanske träffa hanna och matilda? hoppashoppas:)

M.

Okii, godnatt


Ibland tycker jag att det är skönt och roligt. Man kan göra vad man känner för, go lite crazy och alla tankar behöver inte snurra kring samma sak.. Men oftast vill jag ha något mer, något riktigt. Det vill jag nu.
Nu kör jag igen och snälla låt det bli annorlunda den här gången.
På söndag blir det mys, och det är för att du inte vill mysa med mig!
Men säg nåt? Baby..
Okii, så puss och godnatt

M.

Ensemble & Snö

Idag hade vi ensembleuppspel. Jag, Hanna och Jakob. Det gick okej.. Okej för att vi tog oss igenom stycket och Okej för att folk inte vet hur det brukar och SKA låta. Men det är just det där! Jag känner att man aldrig får visa hur bra man kan spela.. Eller.. att folk tror att man är sämre än man är för att det alltid går halvdåligt när man spelar upp..!
Jävla nervositet... du bara förstör.


Miri, Hanna på svenskan

Nästa Ensemble period kommer iallafall bli grymt rolig! Vi är 8 pers som har fått lite större roller i Årets musikal - FAME - som ska få regi och sångundervisning av Bertil och Johan! Woooohoo! fast är lite nervös..

Sen hade jag utvecklingssamtal med david swärd. Ett samtal som på något sätt utvecklades till en enskild gemu-lektion, jag fick till och med en läxa! Jag fattar seriöst inte hur det blev så..

OCH IDAG FÖLL FÖRSTA SNÖN<3

M.

Miri

Miri Isabella Louise Jacobsson

RSS 2.0