Färg och Idol

Idag skedde det. Jag färgade mitt hår för första gången! Ja, eller okej. Tonade det! Det blev väldigt mörkt... fast ändå syns det inte en alltför stor skillnad. Men, ni som läser kommer förhoppningsvis att märka det:)
Det var faktiskt ganska roligt. Speciellt roligt var det att vi (Hanna, Jag och Matilda) bara bestämde det spontant och åkte hem till mig och körde hårt! Nu är iallafall håret mörkbrunt och jag känner mig lite som en ny Miri.

Senare blev vi återigen spontana och drog hem till Matilda och kollade på Idol där vi alla blev totalförälskade i Erik? - den ljushåriga killen som ser ut att vara 12. Till det åt vi våra matlådor. Hanna åt tortelinis, Jag åt veg.korv och matilda åt sallad, sallad, sallad... MYS må jag säga! Det är så himla härligt med spontana grejer alltså!<3


Matilda framförde också sina monologer för oss, vilket fick mig att börja längta oerhört mycket till musikalen! Men dessförinnan har vi ju då SON, faroSON!!! Och till det ska vi träna dans imorn! 3 timmar, sjukt kul! men dagen efter kommer vi ha verk som fan.. Aja:)

Pusss

M.

Måndag - changechangechange

Imorgon ska jag och Lena byta lite stil. Har ingen aning om varför eller hur det kom sig att vi började prata om det.. Men men. Lena får bara ha färgerna svart, vitt och blått. Jag ska ha rosa, vitt och gärna blommigt! Shit, jag måste springa till garderoben.. :D

... halv timme senare:

ÅH, JAG KOMMER FAILA SÅ HÅRT!
inga blommor!!! fast jag har en rosa tröja iaf. . hehe..



Nu ska jag sova. Pusss

M.

De egna bilderna!

Okej, här kommer lite bilder från den asvärda dagen! Resten kommer lätt upp på fb :)
Medverkande: Miri Jacobsson, Sara Djärf, Sofia Engdahl




Fotodag!

Först blev vi sminkade. Jag av en tjej som tyckte att jag absolut inte skulle skaffa pojkvän förens jag är 22. Det blev iaf assnyggt, tyvärr gick det så fort så jag kommer inte kunna göra om det själv! Bilderna blev verkligen fina, men jag stod emot och tjänade därmed en massa pengar!!

Sen åkte vi hem till Sofia och tog massa egna modellbilder som blev (nästan?) lika snygga. Jag lägger upp dem senare!!!
Just nu håller kusinerna på och asgarvar när de leker med morötter som de låtsas är snoppar .. :O WHAT? de är störda!<3

Snart ska vi äta snopparna med dip och brieost! Mums på det!



Btw fick jag höra av fotografen att om några år kommer jag vara jättelik Angelina Jolie. Vad säger man om det? Jag tackar och bockar :)

M.

Dagens Tips

Nu ska jag snart röra mig mot Sofias place. Har tre olika outfits med mig och är nyduschad och osminkad!

Så vad har jag gjort hela morgonen? Lätt kollat Dagens Tips! Alltså jag skulle kunna kolla på det här en hel dag! Det finns 15 olika tips - kolla in dem! Lova!



M.

Fotosession

Sara Djärf som är i Norrköping för tillfället frågade om jag hade lust att hänga med på en fotosession. Den håller på i flera timmar, man blir sminkad, ska ha med sig tre ombyten och sen tar de en massa kort! Dessa kort får man sedan köpa - de blir skitsnygga.. Men, de kostar dock 500 kr styck.
Aja, skit samma, det här känns som en once-in-a-lifetime grej, och jag är jättepepp! Frågan är dock vilka kläder man ska ta med.. Tre ombyten...

Jag har inte planerat att köpa nåt kort, men om jag gör det kommer ni lätt få se det här sen! :D

Sen drar vi nog hem till Sofia! Där blir det mys, eget modellande och färgning av hår!



M.

Biten i halsen

Det bara blev så?

M.

Kulturnatten!

Idag har jag köpt en toning. Jag har aldrig överhuvudtaget gjort någonting med mitt hår, men nu ska det bli ändring på det. Jag köpte en färg som är två nyanser mörkare än vad jag egentligen har.. frågan är hur stor skillnad det då kommer bli? Hm, jag är faktisk lite nervös. Fast det ska samtidigt bli kul att förändra något. En ny Miri liksom! :)

Idag har jag träffat hela skaran Djärf. Sara kom hit till Norrköping, vilket var stört roligt, trevligt och kul!
Vi har sett en massa olika personer spela:

                                                 Stråkkvartetten


                                                        Jazzgänget


                 Amanda                                          Madeleine & Co

Sen Sjöng vi kör i Hörsalen, 1:orna och 2:orna. Cornelis dikter, komponerade av Henrik Bergion.
Egentligen skulle vi dragit ut efteråt, men jag orkade inte.. HopPAS NI HAR DET AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!

M.

Nu ska jag till skolan! (lördag?)

Hej!

Nu ska jag precis dra till skolan! Där ska jag öva. Jakob Rommel har helgnyckeln och jag hoppas han är där nu! Annars får jag väl gå runt på stan lite. Lönen har ju precis kommit!!

Ses ikväll på konserten! Puss puss


Dagen outfit (min första! hihi)
Basic Top - MQ
Jeans - Weakday
Skor - Converse
Skinnjacka - Carlings

Men det ser lite tomt ut, ska nog dra på ett halsband också! :)

M.

Varför ringer inte klockan??

Okej, det här är typ femte gången jag vaknar. Varje gång asstressad och med känslan av att det är något jag glömt eller kommer komma försent till. Men jag är ju ledig idag!!? Jag tror det är för att jag de senaste veckorna har ställt klockan varje kväll och aldrig vaknat av mig själv. På vardagarna för skolan, och på helgerna för Dressmann.. Men, idag hade jag tänkt sova läääänge! typ till 10! Aja...

Jag har förresten världens träningsverk i benen idag. Kan det vara för auditionen? nä... eller? Fan, jag måste helt enkelt börja träna nu! Friskis idag! IDAG BLIR DET FRISKIS!!!

M.

Pizza

Just det!

Idag åt jag pizza i elevrummet. Jag har i flera år avnjutit min pizza genom att snabbt och med enkla klipp, fått perfekta bitar utan att behöva sitta och skära i den hårda bottnen i en evighet. Jag har helt enkelt använt en SAX.

Detta tyckte vissa var helt normalt medan andra tyckte det var asskabbigt. Jag skulle nu vilja veta er syn på saken. Skriv en liten kommentar om hur ni ser på detta i största allmänhet.



KLIPPA PIZZA?

M.

Skönt att denna dag är över!

Det är faktiskt såååå skönt att denna dag ÄNTLIGEN är över!!!

Min dag såg ut som så:

* Audition till FAME
   - Alla dans, teater, musik samt några bildelever samlas i 304. Av 6 grupper hamnar jag i den första, och dansprovet och monologen blir snabbt avklarade.
   - Sen blir det en lång väntan tills ALLA elever har gjort samma sak, efter det kommer sångprovet.
* Konsert i Emmanuelskyrkan
   - Jag, Hanna och Jakob Rommel spelar. Det går bra :)
   - Kollar på Jacob Heiborn och Rikard :)
* Kommer hem
   - Lägger mig på sängen, då ringer Jacob Heiborn.
   - Tvingar mig att cykla ner på stan och köra biljar med honom och Rikard.

Grejen är att jag är så himla glad över att jag inte blev så nervös när vi spelade. (punkt 2) Jag tror det var för att jag hade gått hela dagen och ständigt varit lite nervös för auditionen. När den väl var över fanns det liksom ingen nervositet kvar i min kropp! Allt var redan använt till sång, dans och teaterproven!

...Och nu är jag så himla trött! Imorn ska jag för en gångs skull inte jobba! Jag är ledig och ska bara springa runt på stan, lyssna på musik, öva, ha konsert på kvällen, dra ut och parta tills natten dagas!!!


                  Mel och damon                                 Jacob Heiborn och Rikard

Men NU ska jag sovazzz. hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

M.

AUDITION!

Idag är dagen. Idag är det Audition! Jag ska INTE bli nervös, det har jag bestämt. Och jag ska köra stenhårt och kicka allas små rumpor!

Fame, i'm gonna live forever!

De två översta monologerna har jag valt, de verkade lättast! Miss Sherman och Serena:
"Mina damer och herrar, välkomna till PA..."
"Ditt äckel! Du, din skithög! Du som ska vara gay..."

Dansprovet känns väl sådär, jag har ingen aning om hur det kommer vara och det är nog det som gör att jag blir lite.. fundersam... inte Nervös! INte NErvös! INTE NERVÖS!!!


Hur som helst så känner jag att det kommer bli så otroligt roligt att göra den här musikalen, även om man inte får någon roll.. men, man vet ju aldrig, och fram tills vi faktiskt får reda på rollerna kan man ju alltid hoppas :)

M.

Heta pojkar

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. Sånglektionen gick bra, och jag är riktigt pepp för imorn! Då gäller det att vara här kl 07.00, ta ett rum och sedan när det gäller, köra stenhårt!!! ...Konstigt nog är jag inte så nervös än, men det kan vara för att jag inte känner så stor prestationsångest. Just nu känns det bara.. Bra, kul, lite pirrigt, men absolut inte mår-illa-kan-inte-tänka-på-något-annat-pirrigt. Iiiiinget sånt! :)

JUST DET!!!
Dessa heta pojkar stod i korridoren och posa! Detta skulle förevigas tyckte Lena och här är bilderna på snyggingarna:


Dressmannreklam! Proud mama!
Damon Taheri & Simon Övinge, Kristinaskolan, Norrkoping

M.

Första Inlägget

Hej!
Välkomna till min nya blogg! Här tänker jag skriva om min vardag, alltså helt enkelt vad som händer på skolan, jobbet och allmänt i mitt liv!

Lena har varit supersöt idag och extremt kramig! Vi pratade om att personer kramas väldigt olika, och nu i efterhand när jag tänker på det, är det väldigt sant. Lika sant som att personer kysser eller skakar hand på olika sätt. Jag är iallafall bra på att kramas enligt henne! Det och ida b's spontana: vad snygg du är, gjorde min dag! :)


Lena på mina axlar. Att jag skrattar som ett as, och ser ut därefter, det bjuder jag på!

M.  

Miri

Miri Isabella Louise Jacobsson

RSS 2.0