Köra biiiil

Nu ska jag övningsköra. Vi ska åka och kolla på några sommarstugor och sen åka och handla - så det blir långkörning alltså! Puss på er, vi hörs senare! <3


M.

Dålig på matlagning = osexig?

Jag har bestämt mig! Jag och Hanna pratade om det förut idag, och alldeles nyss gick det upp för mig att detta är något jag verkligen måste göra. Lära mig laga mat!
Den här veckan har varit hemsk. Jag har i princip levt på bröd och jag känner hur min kropp skriker efter protein och vitaminer.. eller okej, jag känner ingenting - men jag borde, och om jag intalar mig själv kan jag nog höra en svag stämma mumla iallafall..

Jag bestämde att söndagar ska vara min Laga-Mat-Dag och jag kommer därför leta reda på ett nytt recept varje vecka som jag tycker verkar bra!

(Jag fick nämligen höra av en kille också att det mest osexiga hos en tjej är om hon inte kan laga bra mat.. och eftersom jag inte vill anses vara OSEXIG..)

Jag hatar paint, för bilderna blir så suddiga... men här kommer en liten serie jag snabbt satte ihop. Eller okej, snabbt och snabbt - det tog typ hela kvällen. Så titta noga:)

Miri lagar mat


M.

Sista lovdagen

Idag är alltså sista lovdagen för mig, eftersom jag ska jobba hela helgen i min favoritbutik.
Jag hade tänkt att fota denna vackra fredag, men det blir inte ofta som man tänkt sig.. Dock har jag några bilder att dela med mig av:)


Stan med finaste Hanna

jag köpte mössa och vantar på Indiska...


...och en klänning från bikbok

Det var min dag lite snabbt, hoppas ni har haft det lika bra som jag:)

M.

thank you babes<3

Först vill jag bara säga tacktacktack!!! till låtarna:))) (även då många sket i att skriva;)) De jag fick ska iaf lyssnas igenom noga nuuuu!<3

Mååååste bara berätta: Jag gick till körskolan idag, tänkte att jag måste ta tag i teorin nu om jag ska få körkort nån gång! Iallafall.. Jag kände mig ganska sliten. Trött och ful typ efter en dag på kristina. men, tänkte jag, vem kan jag stöta på där liksom. OCH!!!!!! vem tror ni inte sitter där inne i båsen där man 4-och-4 kan öva på teorin!? Självklart!

Iallafall klarar vi av det ganska bra, man får ju inte prata där inne - och det kan man ju inte räkna som en "pinsam tystnad" eller hur!? ...

ups, sms igen ^^

M.

Melissa Horn

Om ni inte har lyssnat på Melissa Horn har ni missat något. Fruktansvärt vackra låtar.

Aja, nu ska jag sova, spotify får hänga med ner i sängen.
Godnatt<3


Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt
Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

M.

Min dag

Var på kristina hela dagen utan att egentligen göra något vettigt. Jag spelade igenom ett stycke två gånger på flygeln, sen städade jag mitt skåp. Det tog alltså 5 timmar. hehe. men men, har man lov så fååår man ta tid på sig! Sen fanns det ju också andra personer där som upptog min tid..

jag och hanna gick en snabbrunda på stan också. hon köpte en jättehärlig flanellskjorta på monki och jag köpte ett läppglans!

Det här är min favorit. Har köpt samma 3 gånger nu. Det brukar vanligtvis ligga på 130kr men idag hade jag tur! den gick in i kassan för 100 kr, plus att det var 50%. Summan blev alltså bara 50 kr!! kan det bli bättre!? :D

Sen gick jag hem och har bara chillat med data och tv.

jag fixade lite bekväma kläder och lite nyttigheter!

M.

Kära läsare

Jag läste precis amandavardets blogg. hon skrev att: för att få så många läsare som möjligt måste man låtsas att ens blogg är stor! ... Men vad, ofta jag behöver låtsas, jag menar.. Jag är ju typ lika stor som Kissie - redan! eller..?
Sen var det viktigt med mycket bilder på sig själv.. och sen - videor!!! Imorn kommer mitt första videoinlägg då!? :D
Sen verkar det ganska bra om man är blond .. hm, men va fan! någon måste väl skaffa den första brunettnloggen!? huh :D

So...
this is me

Sen borde jag ju då fixa en heeeeeader, verkligen. hm, emma ..? :))))))))))

M.

tisdag

Idag har jag varit på skolan. Det blev inte så mycket övande - jag har verkligen ingen motivation. Att sitta och öva klassiskt piano låter så tråkigt i mina öron. För tillfället!

Jag har ju anförtrotts koden till datasalen för att kunna jobba med Arrangeringen, så där spenderade jag min tid.. men inte för att göra arret, nej det var för att med släckta lampor mysa med fika och one tree hill. Bredvid mig satt pojkarna Erik och Albin i tvåan och körde WC3 (WarCraft3?)
PLÖTSLIGT kommer jonny vaktmästaren in. Han blir asarg: HUR HAR NI KOMMIT IN HÄR!?
Erik Borell: (lugnt, sansat) Vi bröt oss in.
Usch, jag höll typ på att kissa på mig!

Jag stötte på några gamla elever. August, Jonathan, Jenny mfl som var på Kristina och jammade. Köpte också lite sminkgrejer på h&m. En ögonskugga, lite börstar, pads och hårnålar. bra-att-ha-saker!

Nu håller jag på och kollar gamla bilder. Hittade den här på Sara som jag gillar grymt mycket!!!

visst är den cool!!! :D

M.

FAME-filmen

Ja, så igår var vi alltså och såg fame-filmen. Vi var ett härligt gäng. Christoffer, Sophia, Heiborn, Hanna, Jag, Joel, Rikard och Ebba. Hehe värsta parbion typ.. :P eller inte.
Filmen var iaf bra, uppskattad av oss alla, framför allt för att vi kände igen oss så väl. Christoffer satt genom hela filmen och ropade ut liknelser med vår skola. Typ: MUKO! GEMU! hihihihi. Nä men det var verkligen en awesome night!! Sen blev jag också följd hem av Heiborn (en bit) och Joel!
Jag och J satt länge i trappuppgången och pratade. Om allt. När vi till slut sa hejdå hade hans födelsedag varit över för två timmar sen.

saknarsaknarsaknarsaknarsaknar

M.

Bilden från BaMu-konserten


Hanna, matilda, Linnéa, Lena, Melanie, Jag
Madeleine, Jakob

Lätt en av de roligaste konserterna jag varit med om! Älskar pokjen som gav birgitta svar på tal. Någon frågade varför jag inte hade torkat bort blodet. Birgitta sa att: hon kanske glömde titta sig i spegeln på vägen in. Pojken: Men vampyrer har ju ingen spegelbild!
hihi, smart unge.

M.

Aldrig mer!!!

Aldrig mer, ALDRIG MER ska jag jobba en hel dag i högklackat! Nu har jag äntligen kommit hem, jag sitter i sängen och mina fötter BULTAR! Det känns verkligen som om de ska sprängas!
Jag tyckte det var en bra idé imorse och jag kände mig assnygg när jag med självsäkra steg gick mot jobbet i de svarta stövletterna. Dock förändrades det snabbt och efter två timmar försökte jag förgäves låtsas fixa med de största storlekarna i klädhyllan så jag kunde sitta ner lite på huk.
När vi slutade gick jag, eller typ.. försökte jag ta mig framåt mot ICA. (jag såg säkert ut som om jag antingen inte har någon böjning i benen eller som en 12åring som lånats sin mammas alldeles förstora skor) Där köpte jag choklad (idag igen!?!?) Men jag var värd det, för då hade det börjat regna också...

Nu har jag iallafall kommit hem och jag funderar starkt på att gå på händer ut till köket där maten står och väntar på mig.

bajsfötter.


Mina skor

Annars mår jag prima. hoppas ni gör det med! pusssssssssss

M.

Enda bilden


I spårvagnen på väg till Jacob och Christoffers Party!

M.

Vilken dag!

Idag har jag jobbat, men eftersom vi var fyra pers och inte så mycket folk så fick jag sluta en timme tidigare om jag ville. Det ville jag såklart och tänkte att: Nu passar det ju utmärkt med en shoppingrunda!
Fem steg utanför Dressmann träffar jag på Ida, Julia och Sara Wallin, snart kommer också Hanna, Linnea, Hedvig och Cissi och joinar oss. Sedan dyker plötsligt Lena upp från ingenstans med sin mamma. Efter ett tag skiljs vi alla åt och jag går runt lite utan att egentligen veta vad jag letar efter. Ser massa folk som jag känner igen överallt!
Lite senare ringer Joel Älveroth och vi pratar samtidigt som jag på något vis lyckas ta mig in på Monki, hitta en tröja vilken jag provar i spegelprovhytten och sedan köper (alltså allt detta samtidigt som jag pratar med honom!) Sen stöter jag på en av hans bästa vänner Patricia, som hänger med Amanda E i ettan och en tjej från Söderköping.

Tröjan från Monki

Lena ringer och ber mig "fixa" en klänning åt henne på Carlings. Jag går dit och får låtsas att lenas mamma är min mamma. Expediten frågar: passade den bra..? Kul att jag verkligen fattar att han fattar att jag köper den åt Lena fastän jag inte får. Jag bara: Ja, den var skitsnygg. Helt perfekt på mig..

Sedan fortsatte jag och Lena gå på stan och jag köpte en klänning på MQ som jag ska fixa till lite! Sedan gick vi och köpte juice och massa godis och fortsatte hem till henne. På vägen såg vi förresten Odeborg (aaw!!). Emilia kom också och vi pratade massa och såg Love actually! Riktigt fin film!

Så här ungefär kommer den väl se ut när jag fixat lite! PARTY!!! :D

Idag var lätt en underbart spontanmysig dag!

Jag är lycklig

M.

Today was a good day

Idag! Härliga, underbara idag! Idag var perfekt!

Vi hade BAMU-uppspel för de 40 små 8:aåringarna. De älskade oss, och vi var superläskiga!

såhär såg det ut när Sky sminkade mig!


Såhär blev resultatet sen!
Emma tog en massa bilder också som jag hoppas blev lyckade!

Efter lunch var det dags att få reda på våra roller till FAME!!! Jag var nog ganska nervös, även om jag försökte förtränga de känslorna och låtsas som om jag inte brydde mig. MEN, när jag fick höra mitt namn ropas upp efter karaktärsnamnet Mabel Washington.. då blev jag så otroligt glad, och jag kan bara ana hur ledsen jag egentligen hade blivit om jag inte fått någon roll.
Vad jag har förstått är Mabel en danstjej med ätstörningar. Hon verkar lite halvgalen och sjunger gospel, hm.. det blir säkert bra!!
Jag är iaf SJUUUUUUUUUUUUUUUUUKT GLLLLLLLLAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!! :DDDDDD

 Sedan bar det hem till Hanna där vi förfestade lite och tog några förhoppningsvis fina kort! Alla var såklart skitsnygga när vi sedan begav oss mot Jacob och Christoffers fest! Det tyckte nog även några små, fruktansvärt irriterande ettor från eber som efter att ha gått på samma buss som oss (såklart med varsin öl i handen) verkade vilja, högre än allt annat, dra till samma party i Lindö.
Väl där träffade vi mycket folk. Bla min barndomsvän och hans vänner. Det var väldigt kul och jag tycker så mycket om allt folk i min närhet nu för tillfället!!!

I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good good night!

M.

Draculina

Nu har vi precis gjort klart uppe i 304an. Vi har satt upp svarta sopsäckar över alla fönster, lagt ut säckväv och sjungit på barnlåtarna! Imorgon ska vi alltså ha en konsert för 40 små barn, eller små och små - 8 år .. Jo, små :)
De kommer från hagebyskolan och enligt deras fröken kan de vara ganska svåra att handskas med, men jag hoppas det blir bra! Det blir det säkert! Jag ska vara vampyr och är jättepepp. Det sorgliga är ju då att Eleonor inte kommer kunna ta sig till Bamun.. så då har vi ingen älva..

me 2morrow - Miri/Draculina

Snart, kl halv sex ska vi repa till bamukonserten, sen ska hela musikgymnasiet bege sig ned till Louis de geer, där vi ska lyssna på Brahms. funny funny. hoppas vi sitter på balkong så man kan blunda lite utan att få extremt dåligt samvete! men hoppas inte vi sitter för högt upp, höjder är inte kul . . .

Nu ska jag städa skåpet och försköka hitta min BILJETT!? fattar inte att saker hela tiden försvinner...

M.

Student 2010

Idag har vi dansat igen. Jag älskar 3an! Det är så skönt att inte ha lika mycket läxor, och det är så otroligt kul att ha SONprojektet och Musikal att se fram emot! Dansen är såå rolig, och alla är engagerade och gör verkligen sitt bästa!
På fredag får vi reda på rollerna till musikalen. . Jag är inte så nervös, men jag tänker mycket på det. Jag skulle tycka det var jättekul om jag fick en roll, men blir inte ledsen om jag inte får det. Jag tycker bara att det ska bli så himla kul att äntligen börja med DET som man sett fram emot ända sedan högstadiet!!!

Jag har precis varit inne och kollat på studentmössor! Hur ska man veta vad man ska ta? ska man ta ett paket eller plocka ihop saker? När jag plockade ihop kostade den 597 kr .. är det ett bra pris eller? Pleeeease tell me!

M.

Miri, Mirrri, Mippirrippi, Jessica

Idag har jag klarat av TRE prov!! Extremt duktigt må jag säga. Först naturkunskapsläxförhör, sedan religionsprov och till sist svenskagrej. Okej, egentligen bara ett PROV, men ändå! Och nu känner jag mig oerhört lugn och känner att detta lov kommer bli det första någonsin utan en höööög med massa läxor!

Det är väldigt många sjuka för tillfället. Jag har hängt mest med underbaravackraLena, vi har bla gjort ett facebooktest som ni MÅSTE kolla in!!! :D Idag pratade vi om namn på lunchen och kom fram till att jag ser ut som en Jessica och Lena som en Emma. :)))
Jag känner faktiskt att jag lätt kan relatera till namnet Jessica.. Jag är ju tvilling, det kanske är min andra personlighets namn!?

Sen var jag bara tvungen att lägga upp den här bilden, för jag saknar PARIS så fruktansvärt mycket!
.
.
Just nu sitter jag och kollar på det senaste avsnittet av gossip girl! looooovee it! Lätt min nya tisdagsvana!

M.

mina nycklar?

Religion, natur? matte?, svenska, ensembleuppspel. shit vad jag har att göra, kommer dock inte göra ett skit idag heller. har lovat mamma att hjälpa henne ute i luddingsbo :O.. typ köra jord.
men först ska jag ringa till polisen, hoppas, hoppas, hoppas!!!


ni vill inte se hur jag ser ut idag, jobbkläder, tofs, inget smink, jord under naglarna och på kinderna. Men.. ni kan ju tänka att jag ser ut såhär typ! :)))) det är bättre!!!:D:D:D

M.

11-16

Ringde till Dressmann precis, Max svarade och jag fick svaret (hehe) att jag jobbar 11-16 idag! bara 4 1/2 timme alltså! Yesyesyes! Så nu har jag plötsligt en timme över!

Jag hatar att jag, fast än jag jag jobbat på DM nu ett år, fortfarande är lite nervös när jag ska gå dit, speciellt om det är Max och Johan som jobbar. De är dyngsköna. verkligen! men.. två goodlooking guys i tjugoårsåldern, klart man blir nervös!? Plus att de alltid ska hitta på grejer för att driva med mig!

Historien
Det var en gång en liten flicka som jobbade i klädaffär. Där jobbade också killarna Max och Johan. En dag, när flickan Miri var ovanligt trött, utbrast Max: Shit, vad är det för datum idag? Johan svarade att det var den 8 augusti, och max blev blek. Nej, sa han.. jag undrar om Mange har glömt det.. Johan: Nej, visst fan, det är ju idag vi ska ha öppet till 8 i hela centrum! Öppet till kl 8, den 8/8. Max sa att han skulle gå in och kolla på veckomeddelandet. Han kom snart ut igen och meddelade att, jomen visst skulle det vara öppet till 8 idag. Vår nye chef - Magnus - måste ha glömt det.
Flickan Miri blir förskräckt, hon som skulle träffa sin pojkvän den kvällen. De hade ju bestämt att ses kl 7 när hon slutade! Men, sa hon försiktigt.. Vilka är det som ska vara kvar då då? Max förklarade att eftersom han själv och Miri var de som stod uppsrivna till 7, så fick de allt hålla sig kvar. Men, säger Miri, Jag ska ju träffa J kl 7! Och vadå!? det har inte varit någon reklam för att stan ska vara öppen till 8 idag, kolla hur tomt det är redan, det kommer inte vara en enda person här inne sista timmen!!
Max och johan såg dystra ut och sa att det fanns inget de kunde göra åt saken. Du får väl skriva till J att du blir sen..
Flickan Miri gick in och skrev att hon inte kunde ses förens kl 8, och när hon kommer ut frågar killarna om det var lungt. Jo, svarar Miri, vad ska man göra åt det liksom..
Snart är klockan 7 och det är inte en människa i butiken. Miri sätter sig frustrerat ner bakom disken. Max sätter på Bruce, Baby we were born to run (båda killarnas favoritlåt). När klockan är 7 säger Max sarkastiskt, äh, nu går jag och stänger ner här. Miri svarar surt: Ja, gör det, fan vad skönt det skulle va!.. Hon sitter kvar medan Max börjar gå nedåt mot grinden. Plötsligt hör Miri hur grinden åker igen och då går det upp ett ljus för henne, då förstår hon! Din jävel, skriker hon med ett leende. Vi slutar nu eller hur!? Max skrattar så han inte kan svara.
Visst slutade de då, och Miri fick ringa och förklara för J att hon kunde ses nu, med ett konstant skratt i bakgrunden från Max.

Historen
Miri och Lili jobbar när det plötsligt ringer. Välkommen till Dressmann det är är Miri, svarar Miri. Hej . san, säger rösten, det . är .. Börje.. Hej, svarar Miri glatt med den inövat inställsamma rösten, vad kan jag hjälpa dig med? Börje förklarar sakta med en knarrig röst att han förra veckan köpte en piké som nu har gått sönder.
Åh, vad tråkigt, säger Miri, men gör så här! Kom ner med tröjan så reklamerar vi den och ger dig en ny tröja eller pengarna tillbaks. Kom bara ner hit så löser vi det. Då börjar rösten skratta ett ungdomligt skratt som Miri känner igen. Max!

Sen pratar alltid jag och Johan om killar respektive tjejer. Han är en riktig casanova som inte tror på seriösa förhållanden. Han visade mig ett sms han hade fått kvällen innan. Det stod typ: Tack Johan för en underbar natt. Du var verkligen återuppväckt mig sexlust. Jag viste inte att det kunde kännas såhär. Jag trodde att det var nåt fel med mig, men igår blev jag verkligen superkåt.. etc.

Hm, så ni fattar att jag känner mig lite nervös för att gå till jobbet huh? Man vet verkligen aldrig vad de ska hitta på... Nu ska jag snart dra mig ditåt.

M.

Ensamma tillsammans

Väldigt rolig dag måste jag säga!

Bamu: Vi fick köra vårt genrep med komp och utklädsel. Jag hade dock bara manteln.. huggtänderna är ju så fruktansvärt dåliga, de bara ramlar ur och gör så jag sluddrar! Tror de inte att vampyrer kan prata eller? Fatta en liten pojke som vill vara vampyr på en fest, hans mamma köper de där tänderna och sen på festen märker han att han får ta ut dem om han vill kunna kommunicera med sina vänner. Roligt? naee! ... Men jag ska nog måla lite blod i mungiporna istället. . . då kan man sjunga och prata utan problem.
IALLAFALL SÅ ÄGER BAMUN måste jag bara säga - Gud så kul det är!!!

Senare hade vi dans med Eleonor som hade gjort världens bästa koreografi! Trots att hon var sjuk beklagade hon sig inte det minsta, hon peppade oss till max och fick oss att tycka att det var askul och prestera det bästa vi kunde. Eller okej, jag satt ju då och kollade bara, ville inte riskera nåt återfall.. men, på måndag, då får ni akta er för mig, för då kommer jag vara på er att ni ska visa mig koreografin om och om igen!!! :D:D:D

Efter skolan, typ vid sju, gick vi och åt på tai-mat-stället i filmstaden. Bredvid oss satt 4 tjejer i 15 års åldern som turades om att skrika till någon i andra sidan telefonluren. Nyfiken som jag var fick jag, genom att prata med den mest sminkade utav dem, veta att "Sabine" var skyldig dem 35 kr, och inte hade betalat dem på 3 veckor. Jag fick verkligen en sådan otrolig lust att bara dra upp två tjugor ur plånboken och ge till dem, men jag hejdade mig, för jag insåg nog ganska snabbt att det de tyckte var kul, var själva bråket! Plus att jag bara kör med kortet. sorry girlzz ;)

Till slut kom vi iväg på klassmys hos linnea. jag sov lite, kollade lite på filmen, var lite social, fick skjuts hem av Christoffer och det var det! Men riktigt mysigt. Det var som att vara ensamma tillsammans på något sätt! Fast lite för mycket chips och godis - såklart!



M.

Sms från ... linghem?

kvart över 8, när jag fortfarande var kvar på skolan får jag ett sms som lyder:

Nemen hejsan min lilla
sockertopp! Vad gör du
en sån här underbar
torsdagskväll? Hoppas
något mkt trevligt!

Okej, tänkte jag.. det är säkert nån kille som jag gav mitt nummer till på Hugos i fredags. Jag svarar helt enkelt: Vem?

Det är jag och jag duger (:

okej.. ? tänkte jag. sv: okej.. ?

naedå.. de kom en fågel
och viskade ett nummer
i mitt öra.. var ju tvungen
o kolla vems ju :D

Frågar om han helt random skrev in nåt nummer, som råkade vara mitt.

Jaa! så kan man kanske
uttrycka det :D är du
som har de här random
nummret trevlig? (:

Jag, blablabla

haha! Okejs..men sånt
gillar ja! Jag är med de
:D Men tjofaderittan!
Nu ska jag smsa någon
annan random person!
Men du får ha det trevligt!

Det var lite weird. Jag kollade upp nummret nu iaf, och det underliga är att han är från Linghem, en viss Jonathan. Booor inte typ Sophiaaa i Linghem? . . hihi. Iaf så var det ett litet roligt, annorlunda avbrott i min vardag! :)

M.

PArty!

Så jag har nu, genom min otroligt säkra källa fått höra att det blir Party hos enstedt på fredag! nu gäller det bara att hitta nåt snyggt att ha på sig och sen är det bara att köral! jag är pepp!

Men om jag inte kommer till skolan innan... vad ska ni ha på er? kör ni lite klass-slappt, eller maxar ni? :)


Den här assnygga klänningen från Vivienne Westwood vill jag ha! problemet är bara att den kostar mer än 8000kr.. sorry. adjö, vi ses i himlen!

Men imorn måste jag ändå ut på stan och köpa huggtänder och slängkappa till bamun (barn&musik-kursen) så då får jag väl kolla på nån partyklänning då! :)

Btw köpte jag en liten söt väska härom veckan, har letat efter en vanlig mörkbrun liten, och denna hittade jag för bara 199kr på lindex - vilket fynd! :D


M.

Bajsbajsbajs

Bajsbajsbajs. Jag hatar att vara sjuk! jag veeet att jag skriver det hela tiden, men det är såååå fruktansvärt tråkigt! och jävlar killar som jag blev smittad av också!! dumma dumma killar som är sjuka när de går ut, vad tänker de med.. :(
Grejen var ju att vi hade en liten tävling vem som kunde ragga upp flest killar (vilken jag då vann hihihi) MEN till vilket PRIS??? . . . få ligga hemma i feber, huvudvärk och dricka soppa i en vecka. Nej tack! nästa gång jag går ut, då blir det just party with the girlz! ..måste få med Hanna och matilda! måste!



Plus att jag är extremt sugen på att gå på stan. :(

M.

tisdag - gossip girl

Okej, vi har nu fått besked från Kristina! Vi får låna kläder från ÖSTGÖTATEATERN!!! :D:D hur coolt är inte det? :D


Idag har det blivit gossip girl hela dagen. Jag är nu på season 3 program 5, det är fruktansvärt spännande kan jag lova!!! Och jag kan inte låta bli att bli förälskad - ååh...


Jag har alltid haft nåt särskilt för Chuck, men Nate är ju så klassiskt supersnygg, och Dan är så moget het. . . fast kolla på nate alltså, ååååhhh . Och Dan.. mums! Och Chuck, så badboyhandsome!!!
Aaaahhhg, hur kan det finnas så snygga killar!

M.

Vem?

Once upon a time there was a girl
In her early years she had to learn
How to grow up living in a war that she called home
Never know just where to turn for shelter from the storm



M.

Svininfluensan!?

Igår efter jobbet blev jag plötsligt så himla trött. Jag gick hem och inom två timmar hade jag en bultande huvudverk och jättehög feber. Jag somnade vid 6 och sov till 10 då min pappa väckte mig för att jag var tvungen att äta mat. Han tyckte inte att macka till frukost och latte på jobbet var tillräckligt:P

Iaf så ringde han senare till sjukvårdsupplysningen vilka sa att det KAN vara svininfluensan...
Jag hatar att vara sjuk, man känner sig så ofräch och missar så mycket!

Kolla på tv är typ vad jag gör och kommer göra. Jag har tom skrivit upp ett litet program så jag vet när jag ska byta kanal och vad jag ska kolla på:

14.35 – små I stora världen, 4 – 15.05

15-05 – the tyra banks show, 3 – 16.00 … Ghost wisperer, 4 - 16.00

16.00 – top model Canada, 3 – 17.00 … 16.05 – gossip girl, 5 – 17.00

17.00 – Americas funniest home wideos, 5  – 17.30 … scrubs, 6 – 17.30

17.25 – playa del sol, 1 – 17.55 … scrubs, 6 – 18.00

18.30 – next, MTV – 19.30 … 19.00 – sos shottland, 9 – 19.30

19.30 – vänner, 5 – 20.00

21.00 – svenska hollywoodfruar – 22.00

så det blir min dag! Nice...

M.

Förfesten

Här kommer några bilder från den fett lyckade förfesten hos Christoffer! En del blev jag förvånad av att hitta på telefonen måste jag säga! :) Tyvärr var dessa de enda jag lyckades åstadkomma . .

Sophia och Miri, partygirlzzz
Parteeeeeyyyyyyy!!

Jny och Henka
fina paret!


SS, SnyggSophia


Tjockisbilden. Mums.


Ingen aning..

Dags att åka till mamma. Vi hörs! Pussss

M.

Hemma

Nu har jag precis kommit hem, och jag är astrött! Kvällen var otroligt lyckad, framtill att Sky upptäckte att hon förlorat sitt cigarettpaket med 1000 kr i. :( . fan.
Men, jag hade askul fram tills dess - verkligen!!!

Först åkte vi alla buss hem till Christoffer. Där väntade hans kompisar och fler ur vår klass. Aurora var asgott och alla var jättetrevliga! Efter ca 2, 2 1/2 timme sa vi adjö till Rikard och Joel (som inte är 18) och fortsatte vår resa in till staden. Där hamnade jag bredvid två tjejer som jag började prata med. Det är konstigt hur mycket mer sociala vi blir när vi är på partyhumör! Också inne på Otten senare var det en helt random tjej som frågade om jag ville ha läppglans och som jag fortsatte prata om allt möjligt med :)

Vi drog både till Hugos och Otten, men Hugos var lätt the place to be denna kväll! Vi dansade - oj vad vi dansade, träffade massa nytt folk och hade en ashärlig kväll!!!

Sedan kom skrällen då Sky tappade sitt paket cigaretter...

Plötsligt hade alla dragit och kvar var bara jag, Christoffer, Sophia, Oscar och Robin. Oscar följde mig hem som den gentleman han är och gick sedan tillbaka till de andra som skulle äta på MAX. Mums...

Jag är nu hemma, har precis ätit en alternativ hamburgare, inte lika god som en från MAX.. men men. 

Och nu ska jag sova! Bilder har jag en del! Men Palle har min telefon så jag kan inte lägga in dem än. Och just det! Jag har ju helgnyckeln den här veckan, och jag skrev att folk ska ringa mig om de ska in. Shiiiiiiiit. Hur ska det gå? aaaaaaaahhh...

M.
 

PARTY!!!

Sjukt efterlängtat!!! synd bara att så många inte kommer. Fail på dem ;) närå, det blir fler gånger! Jag ska ha askul har jag iaf bestämt mig för, och jag ska äga sönder Otten!!! :D Jahaarå! Nu är jag aspepp och spidad. NU VILL JAG PARTA!!! :D:D:D

Först förfest hos Palle som fyller 18!!! :D Sedan Otten med massa folk (?) :D

Psarty vill jag ha!!! :D:DD:


ska försöka ta lite äkta partybilder också ;) PUSSSSSSSSSSS

M.

Läppförstoring och porrfilm

Alltså jag skummade igenom kissies och Rahlenfeldts bloggar precis.

Kissie ska göra läppförstoring - igen! herregud hon har ju redan gjort det två gånger!
Och Ralenfeldt har denna dag spelat in en porrfilm, något han länge drömt om! Han lägger dessutom typ upp nakenbilder på sig själv.. gubben:)

Så om man vill att ens blogg ska bli stor måste man helt enkelt göra något drastiskt och sedan skriva om det. Hm, undrar vad man skulle kunna hitta på..

Nä, men alltså det här med läppförstoring! Jag förstår det inte!? Och alla verkar göra det nu!! Kissie, Nicole Kidman, Amir, Rahlenfeldt och alla hans vänner. Det ser ju så fejk ut!? Aja, sålänge de är nöjda och fortsätter blogga - så jag kan fortsätta läsa om dem - så är jag nöjd.

Nu ska jag sova! pussss

M.

Höst

Idag hade vi religionsredovisning. På nått sätt blir det alltid så att vi inte har med så mycket fakta utan bara snurrar runt kring vad vi ska ha på oss och hur vi ska agera. Jag blev såklart den som var tvungen att klä ut sig, och SKÄMMA UT SIG! Men, roligt hade vi!!! :D:D

Idag är det officiellt höst :)


Miri, Matilda och Hanna

M.

Shoppingsug

Jag är fruktansvärt sugen på att gå på stan! Jag fryser ihjäl på morgonarna och vill köpa vantar, mössa och halsduk :D och nåt annat också kanske? :)
Jag surfade runt lite och och hittade lite fina saker! bla:


          paljetttröja från bikbok                      Örhängen från H&M         


          Armband från Topshop

Fint tycker jag. Jag vet att paljetter är inne nu och antagligen kommer vara ute nästa år, men, det är ju såååå fint! plus att jag har mitt 30% kort vilket gör den ganska billig :D

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och kolla klart på svenska hollywoodfruar!

M.

Min gamla vän

Okej, det är inte första gången, vi träffas ganska mycket nu för tiden tycker jag. Eller, ja.. hm, två gånger den här terminen :) i ettan en gång och i tvåan flera.. men vad ska man göra?
Nu tänker jag köpa ett lås med extranycklar precis som alla andra gånger, men den här gången ska jag INTE sätta alla 4 nycklar på samma knippa? Grejen är att jag kom på att de fyller ingen funktion där!
Så imorn blir det Claes Ohlson's 25 kr lås. Igen.



M.

Gamla dar

Jag fick lite nostalgi när jag såg Ebbas kort från tiden då vi fortfarande hette ES1c. Jag kan inte förstå att vi har varit sådär små! Det känns helt overkligt! :) . . .


Jag, Jacob och Hanna
 
Rikard, Till Bohemian Rapsody (Vår första familjekonsert)


Melanie, Madeleine, Charlotta och Anton på Ebbas Lågstadiedisco

Killarna på Lågstadiediscot! ^^ Heta så jag smälter! Jahaarå!

Men.. det är när man ser sådana här kort man verkligen kommer på hur mycket man tycker om sin klass! :D Fatta vad kul vi haft tillsammans! Gud, vi slutar ju snart!! .. . nej! fy! inte tänka på det nu! 3:an kommer iaf lätt bli den bästa tiden ever! :D

M.

Julmys

Idag vaknade jag med Sancta Lucia-a-a, ljusklara hägri-ing (altstämman alltså) i hjärnan. Det var kolsvart ute. Jag frös lite så drog på mig en tjock ulltröja och satte mig i köket och tände några ljus. Jättemysigt, och jag längtar verkligen till julen nu! Extremt mycket!
Jag känner förresten att jag kommer frysa idag, det är nog inte skinnjacksväder egentligen.. men jag tycker så mycket om den, så jag kommer antagligen använda den ändå!

Jag skrev en kommerntar till Amandavardet (bloggerskan) och fick ett svar igår, det var lite roligt faktiskt! :) Hon hade lite noter på ett foto (väldigt simpla noter, men ändå;)) och för er som undrar spelar hon gitarr!
.. hehe.. jag vet seriöst inte varför jag inte kan sluta läsa hennes blogg! . . Aja.

Nu ska jag fixa mig lite, sedan blir det att dra till skolan - flygel öppen! Pussssss på det!

M.

Bring on 2morrow

Jag längtar till kören imorn. Jag har haft värsta musikalsuget idag! Jag längtar verkligen tills vi börjar med Faaaaaame!!! Och jag kan inte fatta att vi ska vara på ÖSTGÖTATEATERN! hur stört är inte det egentligen?!!


Åh, älskar den där pirriga känslan. I början. När en person vill lära känna en.
...fast jag hatar att jag säger att jag måste gå, gå och duscha? hehe. ofta.



Allt snurrar som en karusell. Nu ska jag tvätta bort allt smink och sedan krypa ner i sängen och drömma om världens alla vackra saker.

Jag är lycklig.

M.

fortsättning

Just det, jag skulle ju berätta vad som hände sen också:)

Vi kom alltså in till stan igen vid typ 2(?) igår kväll och efter att ha foljt Alex till MUF's (BAJ's) lokal åkte jag och Heiborn hem till honom. Där somnade vi till sist efter år av prat om allt mellan himmel och jord. . . när kan vi ha somnat..? 4? ...

Idag:
1. Kl 7 (!!!) på morgonen idag åkte jag hem från Jacob
2. Duchade
3. Gick till kristina och övade
4. Krängde kläder på DMann
5. Köpte McChickenJr
6. Gick till kristina, övade och var lite social
7. Åkte hem
usch vilken jobbig dag. Jag gör svenskan och matten imorn...

Ja, det gör jag!

NU SKA JAG ÄTA NUDLAR OCH KOLLA PÅ OTH ISTÄLLET!!! love på det<3
Men, jag tänkte....... Kan någon tipsa om någen annan bra TV-SERIE???

BRA TV-SERIE!!!?
Några förslag? Inte för att det kan finnas något som slår One tree hill.. men ändå! :)

M.

Träff hos Träff

När vi var i Frankrike, en månad sedan, bestämde vi att vi ska ha fransk-återträff en gång varje månad. typ den 3...7 :) Och igår var premiären! Matildas mamma som måste vara snällast i världen hämtade upp oss och köpte mat och godis till alla! Iaf så var det väldigt trevligt! Väldigt trevligt!

Började också se på Amelie från Montmartre! den verkade asbra!


Vår värdinna! Matilda Träff


Lite random bilder från Träffen. Några av få tyvärr :)


M.

Snabb resume

I torsdags hade vi SON möte. Och jag måste säga att nu känns det som att VI ÄR PÅ GÅNG!!!
Vi satt i danssalen och pratade, sedan hade alla grupper möte. Vår kostymgrupp diskuterade igenom programmet och olika möjliga utstyrslar vi kan tänkas använda oss av, samtidigt som vi åt varsin STOR sallad från PAUS<33 
Sedan städade jag skåpet och hittade min loggbok som varit försvunnen i minst tusen år! yessss! Nice dag!

Så här såg vårat möte ut.

Igår- fredag- hade vi arrangeringsmöte, och jag såg faktiskt på Bertils papper några solister på en del låtar;) Iaf, jag och Madeleine bestämde oss för Alfons Åberg, Trasdockorna... sen svårt.. bumbibjörnarna? vad tycker ni? det är ju ändå klassen som ska sjunga dem! :)
sedan hade vi BAMU, lätt ett favoritämne. Jag har skrivit en vampyrsång:)

Nu ska jag snart bege mig mot ännu en dag på Dressmann.. men först frukost! ..jag tycker det är konstigt, men en macka med ost känns ju absolut inte onyttigt, men om man lägger in den i mikron och låter osten smälta lite.. då känns det asonyttigt och nästan lite skabbigt..!?

M.

Miri

Miri Isabella Louise Jacobsson

RSS 2.0