fredag, lördag, söndag

nu var det ett tag sen jag skrev här.. men i helgen har jag verkligen haft fullt upp! i fredags åkte jag och hanna till söderköping för att träffa lite vänner till mig som jag inte sett på länge. och i lördags hade vi surpriseparty för Robins bästa vän! söndagen spenderades med älsklingen, filmer och soppa:))

såklart gick jag ut i alltför tunna strumpbyxor på lördagen.. och såklart så blev jag förkyld och fick feber buhu.. :(

spendrupsreklam?

Torsdag

lite kallt med strumpbyxor, men såhär ser jag ut idag. Nu åker jag och tränar!!! :D


skjorta, kjol - monki, tröja - gina, fjäderörhängen, armband - glitter

kissie-virus

SÅÅÅÅ, nu funkar min dator igen!! härligt:D

vet inte om det är sant.. men har hört att VIRUSet tydligen kom från KISSIE's blogg!!! tydligen finns det farliga koder i hennes reklam som KAN framkalla det här viruset om man har otur. jag tycker det är lite tråkigt för jag läser ju hennes blogg.. :(



warning, you´re in danger.

Sitter just nu på skolan och skriver... för jag har fått virus på min dator, hur kul?
går som tur är bara till 10 idag, så ska hem och ringa nån expert, för jag klarar mig inte utan min data! :(

Onsdag

Nu åker jag till skolan igen! så här ser jag ut en dag som idag:



idag ska jag också passa på att gå förbi Carlings och kolla om det finns några biljetter till fredag och lördag, för på fredag och lördag så blire party!! :D

håll i er nu...

JAG KLARADE TENTAN!!! den dumma, dumma, dumma tentan är klar för min del och jag beöhver inte läsa mer i de tre böckerna! förstår egentligen inte hur jag lyckades, jag måste verkligen ha legat precis på gränsen.. ska bli kul att se statistiken på denna sen. Nu är jag iaf så himla lycklig!

idag har varit en bra dag! vi hade en riktigt bra föreläsning om universum! (nördmiri) sedan fick jag reda på att jag klarat portfolion och KoK-TENTAN. Efter det blev det mitt favoritpass på friskis och efter det hem till min älskling som hade lagat mat till mig en dag som idag. Därifrån kommer jag nu och nu ska jag sovaaaaaa.. puss godnatt!

såhär glad är jag nu :D

en riktigt snygg..

en riktigt snygg.. tjej är ju Elin Kling! hennes blogg läses utav mig och jag älskar när hon lägger upp snygga outfits. hon har sån snygg, personlig stil! coolt också med hm ;)

här är några utav hennes outfits:

åh, underbara musik

Nu har jag varit hos mamma och spelat piano. jag tycker alltid att det är läskigt att sätta sig på pallen, för jag är så rädd att jag ska ha glömt bort allting, att fingrarna inte vill lyda mig och att det inte ska låta som det ska. Jag är verkligen fruktansvärt rädd för det och det tar alltid ett tag innan jag vågar placera fingrarna på tangenterna..! Men när jag väl har gjort det, och när jag försiktigt tryckt ner några utav dem.. då bara går det av sig självt! fingrarna flyter och jag får den där underbara känslan. jag flyter, jag agerar, jag är ett med musiken. det finns inget ord för att beskriva den känslan utom kärlek. det pirrar i magen av ruset och jag blir glad och gråtfärdig på samma gång! en oförklarlig känsla. en underbar känsla. åh, underbara musik!


Fantasie Impromptu. Kan det finnas något bättre sätt att sluta på? Gud vad jag fick kämpa för att lära mig den här... Och herregud vad många timmar jag lade ner! Men jag ångrar det inte för en sekund!

Sommarlista!

Hittade listan som många andra bloggare fyllt i.. jag hakar på. gör det ni med:) dock ändrar jag från vår till sommar! :P

Vad inspireras du av i sommar: internet, tidningar och bloggar.
Vad tror du på inför sommarn: jeans shorts, jumpsuits och enkla overzise linnen i starka färger och mönster.
Det bästa basplagget i sommar: slitna jeansshorts!
Färger i sommar: Starka färger, men också färger som vit, beige och andra jordnära färger.
En ideal outfit i sommar: Ett enkelt linne, jeansshorts, converse och smycken!
Skor eller väska: Skor
Do’s and don’ts: i sommar är det hett med starka färger och mönster. maxiklänningar är skitsnyggt på andra, men inte på mig:)
Ditt senaste köp: presenter till pojkvännens födelsedag.
Tre saker på sommarns önskelista: Röda Converse, snygga jeansshorts och en ny somrig parfym!

STARKA SOMRIGA FÄRGER


MÖNSTER


JORDNÄRA
Luxury-Beige-is-the-Color-of-Winter-2011-2 Luxury Beige is the Color of Winter 2011  Luxury-Beige-is-the-Color-of-Winter-2011-3 Luxury Beige is the Color of Winter 2011

vår, vår, vår.. kom hit nu!


allt är från hm

haha:)

- do you like fishsticks?

- eh, yes.

- do you like putting fishsticks in your mouth?

- yes I do.

- what are you, a GAY FISH?

bästa tjejparfymerna, enligt killar.

Nu har jag precis sett på BATMAN och nu väntar jag på att min pojkvän ska spela klart fifa med sina vänner så han kan komma och hämta mig..! klockan är ju massa... :P

Jag funderar på att köpa en ny parfym.. veckorevyn hade en artikel där fyra killar hade fått säga vilken de tyckte var den mest ultimata tjejparfymen, i olika kategorier. bästa kändisdoften, bästa dejtingdoften och bästa sommardoften.

vinnaren kategori bästa kändisdoft var:
  Paris Hiltons Siren - doft av mandarin, näckros och vanilj.

kategori bästa sommardoften var:
Lancómes Tresór in Love - flörtig doft

kategorin bästa sommardoft var:
Burberrys Burberry Summer - doft av spänning och action


Såå, nu får nog min pojkvän följa med och lukta, så att jag sedan kan beställa på nordicfeel..! det är ju ändå viktigast att han tycker att jag luktar gott:)

nu ska jag fixa iordning mig för nu kommer han snart och hämtar mig:)

grattis pojkvän<3

god morgon, god morgon! :) jag har sovit hos robin, vilket gör att jag får gå upp klockan 6, jag är inte van vid det ska jag säga.. men det känns okej, nu har jag tid att plugga och sen efter 12 så har jag en ledig helg :D

Robin fyller 20 år idag! TJUGO ÅR!! :D vet att du läser så GRATTIS VÄRLDENS UNDERBARASTE POJKVÄN<3 hela hans släkt kommer hem till honom för att fira.. jag som endast har träffat några utav dem är lite nervös.. eller väldigt nervös faktiskt.. vad sjutton ska jag ha på mig?? jag vill inte komma för uppklädd, men inte för nerklädd heller... balklänning eller onepiece typ..


baby<3

kavajkavajkavajkavajkavaj

nu har jag precis kommit hem från träningen. uppsatsen är inlämnad, så nu är det bara två inlämningar som ska in imorgon och sedan börjar en ny kurs :D jippi! ikväll ska jag till Robin, när han kommer hem från sitt pulkarace han ska ha med jobbet. Så länge ska jag finslipa lite på inlämningarna.. städa lite.. och lyssna på musik. Sedna ska jag pussas! kramas! och mysa med chips och dip!! usch på mig, äter ju inte sånt i veckorna egentligen.. men vad ska man göra när pojkvännen köper? usch på honom;)

bytte förresten en tröja som jag köpt till en kavaj. En vanlig svart, det är alltid bra att ha.. även om man har tre andra svarta.. visst är det? :S:P ... aja, de var väldigt billiga och jag är sugen på den mönstrade också! 199 kr st.
älskar att det inte är några axelvaddar och att den är lite oversize!


vad dumt att det ser ut som att det står Vajka Vajka Vajka i rubriken.. hoppas inte det betyder något fult på polska:P

godmorgon godmorgon (8)

godmorgon, godmorgon, här är vi uppe med tuppen:) jag håller just nu på och tvättar och skriver uppsats medan tvättmaskinen går nere i källarn. Idag klockan 12.00 ska den in och jag hoppas verkligen att den blir godkänd. Jag orkar inte ha saker som släpar efter..! Jag ska bli godkänd på uppsatsen, direkt!

såhär mysig är jag idag:P

lite nytt i garderoben

jag gick en sväng på stan idag, tre par trosor, tre koftor, en collegetröja, ett par leggings och en ring. PLUS att jag hittade en present till min älskling. hoppas han tycker om den, det är sjukt svårt att hitta 20års presenter..


onsdag

idag blir det plugg, som alla andra dagar den här veckan. men idag ska jag inte träna utan gå ner på stan och försöka få lite inspireration till en present till min pojkvän som fyller 20 på fredag.. det är så himla svårt, men jag hittar nog nåt:)

jag och Robin har pratat om att åka någonstans tillsammans, och igår blev jag så himla sugen! Dock är det nog lite kallt att åka någonstans just nu, om man inte åker till typ Thailand förstås.. sen är jag så himla flygrädd så mer än fyra timmar vägrar jag att sitta i ett plan! men till våren skulle det vara perfeft att åka till Kroatien, Grekland, cypern eller något annat ställe med fint vatten! Dock jobbar Robin, och han har bara två veckors uppehåll från fotbollen. förhoppningsvis kan fotbollen och ledigheten från jobbet sammanfalla så att vi kan åka någonstans! :D

Are you ready boots? Start walkin'!

skor är något som jag tycker är supersnyggt. speciellt när det är skor i fina färger! röda, blå, mönstrade, silvriga, beiga, orangea you name it.
jag är expert på att bara använda svarta skor.. men det ska ändras till sommarn har jag tänkt! vore det inte snyggt att springa runt i några utav dessa skor då?!

SCARLETT Coral Suede Platform Peep Toe Shoes LILA Coral Bow Platform Sandals SCARLETT Blue Suede Platform Peep Toe Shoes
Nelly, Scorett, Topshop

dagens

nu åker jag och tränar! så här, inget smink, ser jag förresten ut idag:


längtar!

Nu är det inte långt kvar tills världens bästa serie börjar igen! 24 januari sätter det igång och vi får se vad som händer med Blair, Chuck, Serena, Nate och Dan. LÄNGTAR!


afro!

nu sticker jag och kör AFROpasset på friskis! vi får se hur det går :D

beautiful girls

De är lätt sveriges snyggaste modeller, enligt mig. så himla vackra, så sjukt snygga! Mini Andén, Elsa Hosk och Mona Johannesson.




jag är inte hjärtlös. inte när jag är kär. dock tycker jag att du har varit det i vissa lägen, både vad jag själv märkt och nu hört om.. förlåt för att jag aldrig sagt det, jag har nog aldrig vågat. men, skärp dig nu!

gud vilken tur att jag har världens bästa pojkvän nu!

till sommaren

Det var någon som hade skrivit om jeansshorts i sin blogg och nu funderar jag starkt på om jag ska köpa lite nitar, 100st för 100kr, och fixa ett par egna jeansshorts. jag tycker det är sjukt snyggt!

NIT01100        
Tumblr_leqmrhtrfx1qa8mmbo1_500_large
Nitarna hittar man på http://www.bluefox.nu
bilden är lånad från http://www.weheartit.com

tokbra helg

jag har haft en tokbra helg med min tokunderbara pojkvän och vi har pussats och kramats tokmycket! vilket alltså är anledningen till varför jag inte har skrivit något här:)


det blir så himla bra när man klipper och klistrar i paint.. eller inte.. fattar inte varför det blir suddigt! det här är iaf den finaste i mitt liv:) min fina Robin<3

bonjour mes amis

nu sticker jag på fika, au revoir! :D

fredag

okej, vad är det här, facebook funkar inte!? abstinens. det är sjukt hur beroende man är av att behöva gå in där.

idag ska jag fika met matilda på mysiga kuriosa, sedan ska jag hämta upp Robin så vi kan åka ut till landet lite snabbt, sedan blir det nog hem till honom och se någon film och äta ostbågar:D

jag har beställt ett nytt bankkort också! duktigt va. så nu kommer jag äntligen kunna beställa saker från internet utan att betala för fakturan:)

Crochet Slash Neck TeePink Speckle Jersey Boyfriend Vest Rust Snake Print Foil Back Pocket TeeNavy Teddy
H&M, Topshop, Gina tricot

en dag som idag

ojojoj vad jobbigt det var att gå upp imorse! och vad kallt det ska vara då här i norrköping! det är nog kallaste staden i hela sverige.. men vi har fått mycket bra gjort idag i skolan iaf. Nu är det bara tre uppgifter som ska in nästa vecka, och sen är den här kursen slut:D Det betyder förresten att jag har gått.. 2/16 av min tid på lärarprogrammet.. he he...

inget smink, men såhär ser jag ut en dag som idag:)

där ute finns en värld av långa nätter

igår somnade jag inte förrän tre.. har helt vänt på dygnet! jaja, jag kan ju sova länge eftersom jag är ledig tänkte jag. NÄHÄ..! då är det väl klart att de börjar borra och hålla på här utanför halv 9 på morgonen! tryckte in öronproppar så långt jag kunde och lade både täcket och kudden över huvudet.. funkade väl sådär ska jag säga.

idag ska jag träna core iaf, mage och rygg. tänkte köra yoga men det passade inte ihop med robins och min promenadplan så det får det bli nästa vecka istället:)

så ännu en dag i träningskläder! love it, hoppas jag kan hålla i det här lite längre nu!

tänkte gå förbi stadium och HM och kika om de har några snygga träningskläder där kanske, det gör mig förhoppningsvis ännu mer pepp på att träna!

ADIDAS W 3S FZ SWEAT BLACK / WHITESOC W L B ZHOOD TURQUISE S10SOC W SLEEK SINGLET TURQUISE S11WARP W WHITMORE BASIC BLACK

i like to move it, get ready for this

sådär, nu har jag fixat mig för träningen! spotify spelar "get ready for this" från biggest loser skivan. he he he:D jag är pepp! 



sommarfint från H&M

har precis tagit en välbehövlig promenad med min älskling och nu ska jag snart börja plugga igen.. det är kolsvart när man tittar ut genom förstret alltså.. åh vad jag längtar till sommaren!!

dagens, plugg

Nu är det full fart på pluggandet. Jag SKA klara tentan imorgon! något annat finns inte..! Jag tycker det är så svårt att plugga till salstentor. det känns som att jag har fuskat mig lite genom gymnasiet och den förra tentan.. jag har jättesvårt för att läsa en bok och sedan komma ihåg och kunna återberätta den. Jag gör som så att jag läser boken, tar ut det viktigaste och sedan pluggar jag in det ORDAGRANT! .. det är inte alltid jag förstår vad jag har pluggat in och det tar lååång, lååång tid.. IAF, det är precis vad jag håller på med nu, och förhoppningsvis räcker det för att bli godkänd.. nej, Det SKA räcka! jag SKA bli godkänd..

Så här ser jag ut idag.

Året var 2010

ÅRET
Hur har året 2010 varit för dig? - Underbart! har tagit studenten och börjat på universitetet. Mycket bättre än förra året. Mycket beroende på min pojkvän.
Har du flyttat under år 2010? - näpp, spar in på studielånen! men man vet aldrig vad som händer 2011.. :)
Har du druckit alkohol? - ja, fast inte lika mycket som året innan! tycker inte att det är lika roligt att gå ut och har mycket hellre en fin middag med less alkohol än gå på party party, dricka och ha huvudvärk dagen efter :P
Har du kysst en främling? - Nej, inte detta år, det här året har jag bara kysst min pojkvän! :D


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nolltio? -
perfekt och underbar. Kan inte finnas någon som är lyckligare än jag gällande kärlek!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Jaaaaaa såklart!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - jaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Har du haft ett hemligt förhållande? - nejnejnejnejnejnejnejnejnejnej!!

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? -
massa nya fina vänner i min klass, har bästa arbetsgruppen någonsin!
Har du förlorat en vän? - ja det har jag faktiskt.. men jag känner inte att det är så jobbigt! Hon tyckte att jag gjorde fel och var dum. Jag orkar inte umgås med personer som får mig att må dåligt, så nu är det som det är och jag har inga problem med det... det kanske löser sig..? :)
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja, det har jag, en gammal barndomskompis :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nae.. Jag har väl varit fake-snäll mot någon som jag egentligen inte gillar så väldigt mycket.. sen har väl lite skvaller sluppit ur min mun. Men, jag försöker alltid att vara snäll, även mot personer jag kanske inte är bästa vän med:P Jag har fått lära mig att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, och man mår verkligen mycket bättre om man gör det :)

Walking around in our summertime clothes

Längtar så sjukt mycket tills man kan gå ut såhär utan att frysa!!!

Rock your socks off

så, andra dagen i västerås. Mamma är och jobbar och jag ska utnyttja den här tiden till att plugga.. men tänkte ta lite bilder först och visa er hur jag ser ut idag. Inget märkvärdigt, bara svart och mysigt klädd. MEN, MINA SOCKOR!! så himla mysiga är de, jag vikte ner det översta så ni kan se hur luddiga de är! man blir alldeles glad och varm av dem!! :D

Jag sågar det i bitar med en såg. Så man aldrig nånsin mer kan åka tåg

07. 50 gick tget till västerås och jag som ofta är dålig på att håll tider befann mig där fem i halv 8! stod där ett tag och filosoferade innan jag såg att mitt tåg inte visades på displayen.. jag kollade på min biljett och upptäcker att tåget gick 07.10!!! jättekul, var bara att gå in och beställa ny biljett..


jag har fått mina linser som jag beställde förresten, så någon gån framöver kommer ni få se mig i blå ögon.. om jag klarar av att sätta in dem såklart:) Dock hade linsvätskan som linserna transporterades i frysit i det kalla vädret.. jag har mejlat och förhoppningsvis går det att använda dem endå!

mot ljusare dagar med ljusare färger



hur mycket jag än tycker om vintern så kan jag inte längta lite efter sommaren nu.. jag vill slippa frysa och gå i tjocka jackor och bli blöt om fötterna.. det här tyckte jag var fint och kanske blir det nåt som kommer med paket, man vet aldrig:)

Miri

Miri Isabella Louise Jacobsson

RSS 2.0